Sommarkläder och amningsplagg | Ellen Selmqvist

Ellen Selmqvist

Annons

Sommarkläder och amningsplagg

Jag gjorde en större beställning här om dagen och jag är nöjd med allt jag fick hem till mig och Mitra! Väldigt välbehövliga saker. Min garderob till lillan var inte helt 100% genomtänkt utan jag köpte mest det jag tyckte var fint och gulligt. Man tänker väldigt annorlunda när man väl har bebisen i famnen vill jag lova! Allt ska vara bekvämt och inget annat spelar något roll.

Jag hade dessutom inte köpt några sommarkläder! Bara långärmade bodys, hela byxor, varma pyjamaser och en hel drös med tjocka strumpor. Haha.. något jag blev sjukt irriterad över var dessa byxor med fot som alla rekommenderade. Missförstå mig inte, jag älskar dom också men något ingen har nämt är att om bebisen har liiite för stora fötter har man köpt byxorna i onödan. Mitra kunde inte ha några byxor med fötter i strl 50 medans 56 passade super! Fun fact.

Allt är från H&M och jag måste verkligen rekommendera amningstopparna man sover i samt de vadderade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats