Ny vecka | Ellen Selmqvist

Ellen Selmqvist

Annons

Ny vecka

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! Jag har som vanligt storhandlat och städat vilket är min vanliga måndags (eller söndags) rutin. Dagen har rullat på lite för snabbt! Strax dags för mig att hoppa i säng framför något roligt program<3

 

Veckans planer: Veckan är nästan fullspäckad vilket är jätte roligt. Imorgon har vi vårt andra föräldramöte vilket ska bli väldigt intressant! På onsdag är det alla hjärtans dag och jag har börjat fixa och trixa lite idag. Så mysigt! På torsdag ska vi ha en gravidfotografering med ingen mindre än Love by Emelie(!) och jag ser verkligen fram emot det. Helgen är också planerad då vi ska iväg med familjen på okänd plats(?). Hmm..

Veckans kost: Jag äter mestadels vegetariskt och brukar därför laga två olika rätter då barnen och Said äter kött. Vi har tre vardagsrätter varje vecka (när barnen är hos oss) och resterande dagar är jag själv hemma och lagar vad jag är sugen på.

  • Halloumi burgare (vanliga till kids)
  • Vegetarisk Moussaka
  • Falafel eller strimlad kyckling i pitabröd med massor av grönsaker och yoghurtsås

Vi hörs imorgon! Kram Ellen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats