Godmorgon | Ellen Selmqvist

Ellen Selmqvist

Annons

Godmorgon

Godmorgon härliga lördag! Denna morgonen började vi med en väldigt god helgfrukost. Ägg med dadlar (fantastiskt gott), bröd och kaffe.

Men vilket härligt väder vi hade igår när solen tittade fram! Jag var ute på tre små promenader och bara njöt. På eftermiddagen tog jag ett ryck och storstädade i två timmar och var helt slut efter det! Ont överallt och huvudvärk.. Jag lagade en poké bowl till middag som jag åt framför Letś Dance. Har ni någon favorit? Jag har aldrig följt Letś Dance innan men är man hemma och höggravid blir alla dessa programmen väldigt intressanta, haha. Said kom hem och jag somnade så gott intill honom. Han ger mig en sån enorm trygghet och kärlek. Jag älskar honom så mycket och kan inte förstå att jag snart ska få ännu mer av honom.. ett barn som är hälften mig och hälften Said. Det är en oslagbar lycka. Mäktigt.

Idag har Said bjudit min familj och släkt till restaurangen för en god middag. Jag har nämligen släkt från Norge som är och hälsar på i helgen. Det ska bli mysigt! Men innan dess har jag lite ärende att fixa.

-Ha en härlig lördag så hörs vi sen. KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Annons
stats