Den första tiden | Ellen Selmqvist

Ellen Selmqvist

Annons

Den första tiden

Idag är Mitra 10 dagar gammal och hon är fortfarande världens goaste tjej.

Första tiden har gått bra men lite kämpig såklart. Mitra tog bröstet direkt (tack och lov) vilket vi är så glada över men aj, aj, aj vad ont det har gjort! Nu har äntligen alla sår läkts och amningen är så mycket enklare på alla sätt och vis. En sån enorm lättnad! Det var många sömnlösa nätter och sprutande tårar från mig i början..

Jag har lärt mig göra inprincip alla sysslor med en hand då Mitra älskar att vara i famnen. Jag har lärt mig att duscha hår och kropp på 5 minuter och jag har framför allt lärt mig att utnyttja tiden på rätt sätt. Allt blir enklare för varje dag och ju mer jag lär känna vår lilla flicka. Vi har det väldigt mysigt hon och jag<3 Jag är så tacksam över hur fin hon är. Jag har inte hört henne gråta många gånger och när det väl har hänt skär det rätt i hjärtat.. Hon är så glad och härlig! Skrattar jämt och bara är allmänt nöjd. Vår lilla prinsessa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina S

    Så fina bilder! När kommer din förlossningsberättelse upp? Så intressant att läsa om, är själv halvvägs igenom min graviditet. Grattis till bebin💕

  2. Lina

    Så fina bilder! När kommer din förlossningsberättelse upp? Så intressant att läsa om, är själv halvvägs igenom min graviditet. Grattis till bebin💕

Annons
stats