Fint väder

Godkväll vackra ni<3

Jag har haft en väldigt lugn dag, förkylningen är bättre men inte borta så jag försöker vila, dricka och äta så mycket som möjligt.

Det har varit så fint väder idag också. Jag njuter verkligen! Dock blev jag så himla ledsen idag för att jag saknar verkligen att kunna träna eller bara gå ut på mina dagliga promenader.. jag gick till vårdcentralen idag vilket tar 5 minuter och bara det är jobbigt, så långa promenader kan jag lägga på hyllan ett tag framöver. Det gör mig väldigt ledsen att inte kunna röra sig obegränsat som man är van vid. På nätterna är värst när jag måste gå upp minst 5 gånger för att gå på toaletten. Ryggen och höften hänger verkligen inte med då och jag kan inte ta ett steg med högra benet utan hjälp av möbler. Och att resa sig ur liggande position ska vi inte tala om..

Nej, men vad jag klagar. Jag är glad över att må bra allt utöver detta och jag njuter verkligen av att vara gravid. Jag får ju all tid över till att fixa med saker hemma nu och jag organiserar i varje hylla och låda, haha. Jag tänkte leta upp en väska nu i dagarna som passar som BB-väska och börja packa lite smått. Så roligt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *