Svar på kommentar

Hej Ellen. Vill fråga dig om du påverkas av åldersskillnaden mellan dig och Said? Jag har en pojkvän som är 13 år äldre än mig och blir ibland stressad över det, men det är för jag vet vad att folk tycker (att han är för gammal) och att jag inte är redo för ex barn än. Hur tänker du?

Hej Saga! Det är en bra fråga men den är helt individuell och beroende på, i vårt fall, killens mognad och personlighet. För mig har åldersskillnaden bara gjort mig positivt! Said är en väldigt intelligent person, smart, mogen, driven och framåt. Eftersom man formas och påverkas av personen man delar sitt liv med har han verkligen tagit fram det bästa ur mig. Jag har utvecklats otroligt mycket som person med honom och jag tror att det är en stor fördel när partnern är äldre. Jag har aldrig brytt mig om vad andra skulle tycka om oss, vårt förhållande och åldersskillnaden. Said är 23 år äldre än mig och jag vet att folk har stört tvekat på oss, men vi har det mest starka och stabila förhållandet du kan tänka dig. Lägg inte ner en sekund av din energi på vad andra kommer tycka och tänka när det handlar om din lycka. Åldern är bara en siffra och det kan jag garantera dig med min erfarenhet. När du nämner ex. barn så är det en sak ni får diskutera tillsammans, vart står ni i livet och var är era planer? Jag och Said kom överens om innan vi blev tillsammans att barn och giftermål var givet då det inte var något jag ville gå miste om i livet. Prata med varandra, lyssna på varandra och stressa absolut inte upp dig över situationen. Är du lycklig med honom så lovar jag att ni kommer att mötas halvvägs på alla fronter. Stor kram!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *