På bättringsvägen

Goddag på er,

vilken fin söndag vi har idag! Det är vitt på marken och solen lyser. Man blir så lycklig när det är ljust ute<3

Min feber är borta men jag är fortfarande krasslig. Dunder förkyld, lock för öronen och huvudvärk. Jag orkade iallafall mig upp ur sängen, på med vanliga kläder och sminka mig lite och då blir man ju genast lite piggare.

Idag ska jag bara vila så jag förhoppningsvis är frisk dom närmsta dagarna samt handla med min syster. Jag testade att beställa hem mat förra veckan vilket var smart med tanke på min situation. Men jag fick ändå komplettera i vanlig butik i efterhand då många av varorna jag brukar köpa inte fanns på hemsidan. Då är det lika bra + billigare att storhandla i vanlig butik med hjälp av en familjemedlem eller kompis hädanefter.

Jag får önska er en trevlig dag! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *