Influensa

Ja, precis som rubriken lyder har jag råkat på någon form av influensa. Jag vaccinerade ju mig för influensan men doktorn sa också klart och tydligt att man kan få den ändå, men en mildare version. Jätte tråkigt iallafall och jag har varit sängliggandes hela dagen idag. Huvudvärk, halsont, ont i kroppen, snuvig och feber till och från. Men det är inte konstigt då barnen varit lite krassliga.

Jag hade ett möte hos sjukgymnasten tidigt imorse förresten och fick konstaterat att det var både foglossning och ischias. Dubbelt upp! Jag har fått lite hjälpmedel jag ska testa tills nästa gång.

Nu ska jag kika på Talang och sedan sova. Längtar bara efter att Said ska komma hem. <3

Ett tips jag glömde lägga upp förra veckan! Det är så himla gott med varm soja eller havre chokladdryck med sojagrädde. Och magen mår ju så mycket bättre med vegetabilisk ”mjölk”. Så smidigt att det finns sprutgrädde dessutom, det har jag inte sett innan!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *