Härliga sol

Hej vänner,

Igår uppdaterade jag inte er för att dagen gick i ett. Jag började dagen tidigt hos barnmorskan för att ta prover, lyssna på bebisens hjärta osv. och allt såg jätte bra ut. Därefter åkte jag till jobb och gjorde lite ärende innan jag körde och hämtade min syster för en heldag med henne. Vi lagade matlådor till pappsen, fikade och åt middag på restaurangen tillsammans med världens bästa Jossi. Kvällen blev sen och vi somnade direkt när vi kom hem.

Idag har vi haft en minst lika bra dag. Min syster sov över här och lilla Lionel kom hit tidigt imorse så vi tre har haft en riktig mysdag! Vi tog bilen till hembygdsparken i Ängelholm, gick rundor och tittade på djuren samt lekte på lekplatserna. Jag och Ida hade nästan roligare än Lionel, haha. Och vilket härligt väder vi har haft! Vår väder. Vi tog en fika på Espresso house innan vi återvände till Höganäs igen. Kvällen har gått fort, vi har ätit middag och haft lite kvälls mys med barnen och nu är det dags att njuta av sängen.

Imorgon går vi in i vecka 30. Förstår ni att det är tio veckor kvar(?!). Jag kan knappt förstå det själv men är så överlycklig av tanken. <3

Jag testade att göra gröten på hälften havregrädde och hälften vatten imorse. Det blev jätte krämigt och gott, Tips!

Bilderna från idag blev så fina i solljuset! Vilket härligt väder.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *