Mysdag

Hej mina fina vänner, hoppas att ni mår bra!<3

Idag har jag spenderat en heldag tillsammans med min fina vän, Sofie. Vi åt god lunch ihop, hälsade på en runda på restaurangen, fikade sedan hemma hos mig och myste lite med magen. Helt plötsligt slog klockan 19.30 när Sofie lämnade! Oj, vad fort denna dagen passerade. Som man säger, det går fort när man har roligt.Jag har lagat mat och Said är hemma så jag är lycklig. Nu väntar sängen på oss! Godnatt fina ni.

Blev så glad när solen sken imorse så kände för en ”vårig” klädsel. Rosa, vitt och brunt. (+ jacka såklart)

Sushi lunch. Jag beställde för en gångs skull inte vegetarisk sushi vilket jag alltid gör annars. Jätte gott med fisk men vegetariskt är absolut godast! Inari är min favorit.

Vi köpte lite annorlunda semlor för att testa! Goda men inga favoriter. Jag tycker original semlan är godast.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *