Tredje trimestern

Tiden bara springer iväg! Men jag mår väldigt bra så det är jag lycklig över. Allt rullar på precis som det ska utöver ryggen som blir värre för varje dag. Jag trodde aldrig att jag skulle få svårt att röra på mig under graviditeten just för att jag alltid haft en så pass vältränad kropp. Men, man ska aldrig säga aldrig. Mamma hade nämligen Ischias under sin graviditet och det är precis den smärtan jag känner. Det strålar från ländryggen i höger sida och ner i benet vilket är jätte obehagligt. Jag har svårt att resa mig från stolen, sängen samt stödja på höger benet när jag går vanligt vilket bidrar till en vaggande gångstil. Jag ska ta upp det med min BM på måndag, tills dess ska jag se till att vila ryggen och tyvärr därmed ingen träning.

Jag klagar absolut inte! För jag mår i största allmänhet väldigt bra, lite för bra ibland känner jag<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *