En lugn hemma dag

Godkväll fina ni!

Lika snabbt har denna dagen passerat. Idag var jag hemma med en sjukling som hade lite feber så det har varit en lugn dag. Jag har passat på att skrubba hela badrummet och duschen vilket stod på min ”att göra lista” denna veckan. Samt en massa annan städning man kommer på när man går rundor här hemma. Utöver det har vi haft en mysig familjekväll med god mat och bus.

Klockan är bara halv åtta men jag ska lägga mig, titta på något roligt och bara vila ryggen. Den bästa kvällsunderhållningen är ju helt klart lilla M i magen som är så himla aktiv. Kan ligga hur länge som helst och bara titta på hennes rörelser och sparkar. Njuter verkligen av varje sekund hon härjar rundor där inne. Det känns som ett tecken på att hon mår bra. Älskade dotter, nu är det inte länge kvar tills vi får träffa dig. Vi älskar dig så mycket redan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *