Foglossning?

Godkväll på er! Har ni haft en fin tisdag?

Jag har ju bestämt mig för att gymma tisdag, onsdag och torsdag morgon istället för på helgen och det känns så bra! Det är skönt att göra det mitt i veckan och bara kunna slappna av på helgen när jag är helt ledig.

Så min tisdag idag började jag med ett 40minuters gympass följt av en god frukost. Det är så härligt att ha aptiten tillbaka igen! Resterande tiden av dagen har jag handlat nya snitt blommor, slutfört storstädningen här hemma och lagat thai mat till familjen. Dagarna går så himla fort när barnen är här! Men jag har varit effektiv hela dagen. Dock har jag börjat få outhärdligt ont i ryggslutet och det blir värre för varje dag. Det är sämre på ena sidan så kan inte helt stödja på det ena benet, går därav lite som en pingvin just nu.. jag får kolla med min barnmorska om det är foglossning eller om det är helt enkelt är tyngden som påverkar ryggen.

Dags att hoppa i säng nu och kolla på några avsnitt av Hart of Dixie. Imorgon har jag möte tidigt i Helsingborg och sedan kommer mamma och Stefan hit på middag, så mysigt! Vi hörs imorgon. Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *