Bilder från julen

Hej fina ni! Äntligen har jag skrapat ihop lite få bilder från julen. Jag hade inte med mig kameran under någon an dagarna så tyvärr blir det halvdana telefon bilder.

Jag firade jul i tre dagar i år. Vilket vi faktiskt brukar göra för att hinna med släkten runt. På julafton firade jag först hos morfar och åt julfrukost hos honom med mamma, Stefan och syster. Sedan vidare till Saids fina släkt, kollade på Kalle Anka, öppnade julklappar och åt god persisk mat. På kvällen firade vi vidare med min pappa och syster. Blev en annorlunda jul men väldigt mysig och personlig. På juldagen var det traditionell julafton hos mamma och Stefan! Vi åt god julmat, spelade julklappsspel, tomten kom och det bästa var såklart att vi då firade med killarna. ❤️ och att Said tog ledigt från jobb och kunde fira tillsammans med oss.Hoppas att er jul varit fantastisk och fylld med kärlek. Kram /E

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *