Tre vardagstips

1. Städtips! Jag skär alltid upp en tallrik med frukt innan storstädningen drar igång som jag går och små plockar under tiden. Det fyller på med bra energi och är så gott. Jag lyssnar också alltid på en bok under tiden i hörlurarna eller på några intressanta youtube klipp.

2. Förbered kaffet kvällen innan! Jag förbereder alltid kaffet till Said kvällen innan så han bara kan trycka på knappen på morgonen. Morgon lyx! Jag sätter också fram hans kopp med socker i så det sedan bara är att hälla upp. Nu även till min fördel också för att jag kunde dricka min första kopp kaffe idag på hela graviditeten.. äntligen!

3. Gör enkelt handfatet rent varje morgon och kväll! Jag tvättar rent mitt ansikte med ansiktsvatten morgon och kväll, gör ni det också? Isåfall är det ett tips för er. Jag häller alltid ansiktsvatten på en extra pads som jag rengör handfatet med på 10 sekunder varje morgon och kväll. Så slipper man dom små vita tandkräms fläckarna, vattenstänket eller smuts överlag.

Kram Ellen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *