Nu är vi halvvägs

Nu är vi nära att äntligen få känna sparkar! Så himla fantastiskt. Jag har ju inte känt av lillan alls för att min moderkaka ligger i framvägg.. men snart så! Förhoppningsvis under denna vecka eller nästa.

Mitt illamående är betydligt bättre! Gick en hel dag utan tabletter idag. Morgonen hade dock varit betydligt lättare om jag tagit en tablett men hela eftermiddagen och kvällen har fungerat utmärkt. Så nu planerar jag att ta mellan 0-1 per dag. Utöver det så ska jag ju börja med järntabletter nu också! Har hört så delade meningar om detta.. hoppas att jag inte ska behöva må dåligt av dom!

En annan rolig sak är att halva min navel sticker ut, haha. Kollegorna på jobb tycker att magen har växt mycket medan jag inte ser så stor skillnad. Men mysigt är det iallafall. <3 så himla mysigt. Och killarna här hemma försöker konstant hjälpa till med namnförslag. Världens sötaste.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *