Underbart


Godkväll vänner!

Är allt bra med er? Jag mår bra! Jobbar mindre denna veckan så idag var jag ledig och började dagen med en promenad till gymmet. Det känns ju fantastiskt bra och speciellt om jag lyckas få igång en tränings rutin igen. Jag har ju en anledning till att jag inte tränat, jag är inte bara lat, haha. Men nu när illamåendet nästintill är borta (peppar, peppar ta i trä) kan jag äntligen hitta på saker igen.

Jag var hos barnmorskan i måndags och alla prover vi tagit såg bra ut och min vikt ökar som den ska. Jag har gått upp 4 kilo sen inskrivning.

Vi är i vecka 20 nu och inom snar tid ska jag kunna känna sparkar från vår lilla flicka. Tänk att jag ska få en dotter! Det är så magiskt. Känns som att en hel dröm går i uppfyllelse. Jag är 23 år, har funnit mannen i mitt liv, vi väntar vårt kärleksbarn och ska inom snar framtid flytta till vårt drömhus + att vår dotter kommer få världens finaste storebröder. Helt fantastiskt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *