Mamma toppar

Igår fick jag hem dessa fina topparna! Det är så skönt med kläder som är anpassade för att vara gravid och att ingenting spänner åt någonstans. Mina gamla tröjor börjar bli för korta och jag har ett enda par vanliga jeans jag kan använda som då sen innan varit för stora.

Den svarta tröjan såg jag på Gabriella Joss och tyckte hon var såå fin i den! Den är väldigt smickrande på kroppen och så himla skön. Funderar på att beställa den i fler färger. Den gröna omlott tröjan var också jätte skön och super fin. Jag köpte dom på www.babyshop.se ❤️

One thought on “Mamma toppar

  1. Hej Ellen! Jag heter Carl och jobbar på Babyshop.se. Kul att höra att du hittat kläder som du tycker är bekväma! Om du vill få du gärna lägga in en länk till plaggen på vår webbshop så att dina läsare enkelt kan hitta dem. 🙂

    Hoppas att du har en bra dag!

    /Carl

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *