Första gravid Craving?

Godkväll på er! Känns som att klockan är tio på kvällen men den är bara sex. Det blir ju så himla mörkt så tidigt nu.

Idag väckte Said mig klockan 8.00 för att dom behövde hjälp på jobb och jag kom nyss hem. Så det blev en heldag och därav kunde jag inte uppdatera något under dagen.. jag var så hungrig när jag körde hem så jag svängde inom city cross för att hitta något enkelt att äta. Alltså, jag är så sjukt kräsen just nu! Jag har aldrig varit kräsen när det gäller mat innan men jag har så svårt att hitta mat jag tycker om nu. Jag har ju fått min första gravid craving nu då och det är potatis(?) i alla olika former. Dvs, potatismos, rostade potatis, ugnsbakade potatis, rotmos, bakad potatis osv. Jag åt bakad potatis hela förra veckan till lunch och middag, haha. Dom senaste dagarna har det blivit potatis stomp varje kväll och idag rotmos. Det var inte det jag förväntade mig min gravid craving skulle vara, haha. Men kroppen vet ju oftast vad den behöver mer av och därför blir man sugen på vissa saker, så jag antar att jag behöver mer kolhydrater!

Nu ska jag sluta babbla, ta en dusch och lägga mig i sängen framför en film. Kram på er! /Ellen

2 thoughts on “Första gravid Craving?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *