Idol mys

Klockan är 22.30 och jag väntar på att Said ska sluta så vi kan kolla på idol. Jag brukar fixa såna här tallrikar varje kväll med frukt och nötter som vi äter när vi kollar på film. Vi äter aldrig godis annars men jag blev jätte sugen på något surt idag så vi får se om det duger!

Idag har kvällen bara gått åt att städa undan hemma och laga mat. Gjorde potatisstomp med morötter och vegetariska bullar till mig, Said får oxfilé till och även pappa i sin matlåda. Jag brukar lämna matlådor till pappa varannan vecka, antingen som jag lagar själv eller som blivit över från lunchen på jobb. Vilket är jätte bra både för oss och för pappsen! Härligt att veta att han får i sig bra mat om dagarna dessutom.

Vi hörs imorgon! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *