Godmorgon v. 18

Förhoppningsvis kan jag snart känna fosterrörelser! Det hade varit fantastiskt. Tänk att det finns en liten människa i min mage som gör kullerbyttor och grimaser där inne. Jag längtar så mycket efter att få se honom eller henne på ultraljudet❤️

Illamåendet lättar för varje dag igen vilket känns så skönt. Aptiten är fortfarande sisådär men jag kan tänka mig att den förbättras i samband med att illamåendet lättar. Något annat just nu är att jag gråter varje dag, haha. Jag är så himla känslig. Jag gråter över att jag är så lycklig över att vara gravid, gråter åt nästan alla filmer och låtar, jag gråter om jag känner mig ytterst lite stressad eller om något skulle ändras i min planering. Jag tar också allt fel, när Said eller någon annan skämtar med mig börjar jag gråta för att jag tar illa upp vilket jag aldrig annars skulle göra.

Men jag är glad mesta delen av tiden och jag älskar att vara gravid, trivs verkligen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *