Summering av v.17

Vecka 17 har ju varit lite sämre än vanligt. I början på veckan blev jag ju förkyld och när det gick över fick jag intensiv huvudvärk i tre dagar. Aptiten har försämrats igen efter att ha varit bra i en månadstid och illamåendet har kommit tillbaka. Jag har även tagit blodprov för illamåendet så vi får se vad provet visar, kanske saknar jag något i kroppen.

Imorgon går vi in i v.18! Jag hänger inte med, haha. Det går såå fort. Jag längtar ju så mycket till ultraljudet så just nu gör det inget att tiden går fort❤️ jag längtar också till lite piggare tider för att just nu är jag sjukt trött hela tiden. Igår fick jag tex avbryta storstädningen för att sova en timme, haha. Så jag ser verkligen fram emot att bli piggare snart! Håller tummarna.


Nyfödd Ellen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *