5 Saker jag ser fram emot

1. Ultraljudet först och främst, såklart! Jag är så spänd på att få veta nu och kan knappt bärga mig. Det pirrar i magen när jag tänker på det och jag drömmer om det varje natt. Ska dessutom bli extra roligt att få berätta för killarna om dom ska få en lillasyster eller lillebror. Hur mysigt?

2. Min kamera som jag lämnade in på lagning ser jag fram emot att få hem igen, så det blir kvalité på bilderna. Jag älskar att fota så det ska bli jätte roligt att blogga med bra bilder, speciellt under graviditeten.

3. Julen, älskade julen. Det är min absoluta favorit tid på året. Det är så mysigt, kärleksfullt, familjärt och det handlar bara om glädje. Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på julen.. julpynt, julbak, julmusik, snö och såklart att fixa & trixa med julklappar. Åh!!

4. Första sparken. Jag längtar så mycket efter att få känna en spark eller att bara få se magen röra sig❤️

5. Att få renovera lillens rum. Hur roligt?? Jag längtar jätte mycket! Det är så mycket spännande som ska köpas och att få möblera och fixa bebis rum kommer att bli så fantastiskt roligt. Det kommer bli så gulligt! Längtar, längtar, längtar..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *