L’Oréal Paris

Jag har letat så länge efter en bra mascara men har inte hittat den perfekta.

Denna nya mascaran från L'Oréal Paris blev jag tipsad om inne på kicks i lördags. Jag testade den igår och jag tycker att den är bra, den ger volym och längre fransar men det händer inte tillräckligt! Jag får helt enkelt fortsätta mitt letande.. men ni kanske har tips? Vet ni en riktigt bra mascara?

Det är måndag idag och jag är ledig. Jag har inga planer mer än att avsluta storstädningen jag påbörjade igår. Kanske gå ut på en promenad om regnet håller sig borta? Vi får se! Vi hörs sen, kram

3 thoughts on “L’Oréal Paris

  1. Jag använder en från isadora som heter ”big bold mascara, super volumizing”. Det är en svart förpackning med lila detaljer på. Den är GRYM!! Får såå långa och tjocka fransar med den om jag tar på ett par lager!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *