Träning under graviditeten

-Jag älskar träning, kost och hälsa.

Det har verkligen varit min passion i livet även om det gått snett ibland. Under graviditeten har det dock inte blivit så mycket träning som jag tänkt mig. Jag såg mig själv träna under hela graviditeten och jag skulle vara superhälsosam och fit under alla nio månaderna. Haha.. Tillbaka till verkligheten så tränade och åt jag precis som vanligt dom första veckorna och jag mådde jätte bra! Men när illamåendet kom i v.5-6 kunde jag varken jobba eller träna på 1,5 månad och det var en tuff period. Men som tur är mår jag ju bättre nu, lite illamåendes på morgonen och trött under dagarna men det är inget jag klagar på! Dock orkar jag då inte gymma efter jobbet utan har bestämt mig för att ta det på lördagar och söndagar istället när jag är ledig. Då kan jag träna vilken tid jag känner för och om jag inte känner för att gymma så gör jag inte det. Jag rör på mig mycket under dagarna som servitris under luncherna dessutom och jag går gärna på promenader. Det är ganska härligt att få nio månader utan att ställa några höga krav på sig själv, äta riktigt med mat utan att få ångest och framförallt njuta av att få ta det lugnt. Njuta av livet.

 

Här har ni bilder tagna för ett par år sedan när jag satsade mycket på träningen! Jag körde ingen cardio mer än en morgonpromenad, tränade bara styrketräning och åt mellan åtta och tio mål om dagen. Jag med dessa bilderna är ett bevis på att du aldrig behöver svälta din kropp för att vara smal! Kom bara ihåg att ge din kropp rätt näring, rätt träning och framförallt i rätt mängd. Det finns ingen nytta av livet om du inte mår bra.   

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *