LCC

Jag måste tipsa er om mina favorit hårvårdsprodukter! Jag har använt dessa produkterna i ett år och är så himla nöjd!

Jag har läst Isabellas blogg lite fram och tillbaka i några år men aldrig varit en följare så jag hade helt missat att hon lanserat sina egna hårvårdsprodukter! Jag klickade förbi hennes hemsida och testade att beställa hem nytt schampoo och balsam. För det första så luktar det så himmelskt gott!! Jag går och luktar på mitt hår varje dag när jag använder dessa produkterna. Och för det andra ser håret glansigt och friskt ut. Slutade med att jag beställde silver-schampoo & balsam (bästa jag testat!), hårspray, torrschampo och min absoluta favorit volym lotion. Denna volym lotion använder man i blött hår för att håret ska torka snabbare och för att det ska få volym när det torkat, och det fungerar verkligen! Använder denna produkten varje dag och ibland även i torrt hår bara som värmeskydd.

Hennes hemsida där jag beställt från hittar ni här men annars säljs hennes produkter på Apoteket också! (Detta är inte sponsrat).

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *