Frukost och magen

Godmorgon! Idag vaknade vi alla upp kl 05.00 och efter det lyckades jag inte somna om.. så jag är jätte trött idag. Jag är trött varje dag oavsett hur mycket sömn jag får men idag kan bli lite extra tuff. Barnen är nu på skola och dagis och jag har duschat, ätit och gjort mig klar för jobb! Idag blev min smoothie super god, hade i naturell yoghurt, fryst mango, färska hallon, en banan, en halv kiwi och en skvätt havremjölk. Den blev lite syrligare men det älskar jag!

Annars ser magen nästan likadan ut i v.16. Men det känns som att svullnaden av tarmar osv har börjat lägga sig nu för magen är lite mindre och jätte hård. Än så länge kommer jag i mina gamla jobbkläder fast det sitter lite extra tajt vid bröst, mage och rumpa. Snart dags för nya med andra ord!

Ha en fin dag, nu måste jag köra! Kram /E

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *