Min stora nyhet

Hej! Jag har inte fullföljt mitt bloggande för att det har varit så ointressant att skriva när jag har en så stor nyhet att dela.. så jag bestämde mig för att vänta tills det var dags.

Min stora nyhet och framförallt största gåva att få dela med er är att jag ska bli mamma! Jag är äntligen gravid och jag är så lycklig. Jag ska alltså äntligen få ha ett barn med mannen jag älskar och det är så fantastiskt. Jag finner inte ord! Min största önskan har gått i uppfyllelse så jag bara sprudlar av glädje.

Jag har nu äntligen gått över dom osäkra veckorna och jag kan börja slappna av lite. Jag är i V.14 och har fått en liten mage nu. Som jag längtat!

Jag tänker att ni gärna får ställa lite frågor om ni undrar något, så svarar jag på dom i ett inlägg! Vad önskar ni att veta, vad vill ni att jag skriver om? Berätta! <3

Såhär ser jag ut just nu..

One thought on “Min stora nyhet

  1. Hej! Så vacker du är som gravid.
    Undrar om det tog lång tid att bli gravid? Var det planerat? Och var det såfall jobbigt med väntan att bli gravid.. att hela tiden få negativt? Är i den sitsen och för gärna höra lite pepp eller andras historier.
    Lycka till med graviditeten!
    Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *