Sunflowers

Idag har jag träffat Sofie igen, hon är utan tvekan min soulmate. Synd att det skulle ta mig 23 år att finna henne, haha.

Idag åkte vi ut på landet och plockade solroser. Vilka ståtliga blommor, tycker att dom är så vackra och buketten blev ju fantastisk här hemma! Blöta och smutsiga tog vi en god lunch på hamnkrogen följt av en fika. Vi drack varm choklad på ett mysigt café, det kändes optimalt i det kalla regnvädret❤️

Efter att jag och Sofie gått skilda vägar åkte jag och handlade och har nu lagat god persisk mat. Bara min man som fattas så är kvällen fulländad. Hoppas ni har haft en mysig dag!
Kram E

One thought on “Sunflowers

  1. Nämen jag har ju missat dina inlägg!! 🙈 Åh fina du!! Detsamma! du är verkligen min soulmate! Var precis vad jag sa till min familj haha! Så glad att vi har börjat umgås! Du är underbar! ❤️❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *