Plantbased

Yes! I still eat plantbased food. Idag till lunch ugnsrostade jag pumpa och sötpotatis som jag serverade med min favoritsallad. Den är gjord på spenatblad, bulgur, färsk basilika, färsk citronmeliss, färsk persilja, tomat, paprika, avokado, riven morot, surkål, pumpakärnor och gojibär. Dressingen är så simpel.. 1tsk tahini, pressad citron och örtsalt. 

 

Jag älskar allt med växtbaserad mat.
Jag älskar..

  • ..hur energisk man känner sig efter att man fått i sig en måltid av denna fantastiska näring.
  • ..hur hyn förbättras på så kort tid, jag känner mig så fräsch utan smink nu för tiden!
  • ..hur bra samvetet känns efter att ha valt bort alla animaliska produkter. Fantastiskt.
  • ..Mina atopiska eksem är nästan borta! Det är en sån otrolig skillnad, känns helt obegripligt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *