Jag har fått min kamera!

Hej! Är allt bra med er? Jag har äntligen fått min kamera och jag är så lycklig! Äntligen kan jag blogga igen och uppdatera er med bra bilder. Det har jag längtat efter!

Vad har hänt sen sist? Jag har bara jobbat på som vanligt men utöver det spenderade jag fyra dagar med mamma i Norge hos våra kusiner. Så mysigt och välbehövligt. Jag ska lägga in ett inlägg om resan i dagarna när jag fått hem min telefon genom brevlådan, den låg nämligen kvar på laddning i Norge när vi var på väg hem.. Så typiskt mig, haha. Har tagit en del fina bilder där!

 

Idag var jag ledig från jobb och jag har städat hela lägenheten tipptopp, handlat, lagat mat, tvättat, diskat och allt där tillhör. Var även ute på en skön powerwalk i sooolen. Jag ska strax lägga mig i sängen, klippa lite i en video jag har gjort och kanske tänkte posta till er(?) en liiiten kik på lägenheten.. Något som låter intressant?

dsc00014editÅngkokad sötpotatis, varmrökt lax, tomater och citron. Enkelt, nyttigt och gott! dsc00034edit dsc00040edit dsc00046edit

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *