Vegansk kost

img_1293.jpgHej! En ledig dag och jag kom precis att tänka på er.

Vet ni vad? Jag har börjat med en vegansk kost & mår så himla bra! Jag hade en svacka nu någon månad då jag inte åt, levde bara på kaffe, redbull och Cola zero och trodde det skulle göra mig pigg så jag orkade både jobb och träning. Tvärtom, jag vet bättre. Och ni som har följt mig ett tar vet att jag lider av atopiska eksem och då är kosten så otroligt viktig! Kosten är avgörande för mig och ni ska se hur bra min hud är sen jag började äta veganskt och uteslöt ALLA konserveringsmedel. Det är dag och natt. Mina eksem är bättre, sömnen är bättre, jag är piggare, min hy och hår är finare och allt bara faller på plats. Jag är inte vegan, men jag äter en vegansk kost till 90%. 

Ytterligare en anledning till att jag inte hade ork till att blogga var ju självklart min livsstil. Jag var trött hela tiden. Men jag känner mig så energisk och glad nu. Hoppas några av er fortfarande hänger med mig här på bloggen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *