Black

Oj vad längesen jag uppdaterade er, hemskt ledsen. Jag har inte tid just nu, det är mycket jobb nu mitt i säsongen.

Annars rullar allt på för mig och S. Vi går upp på morgonen, går till jobb,  kommer hem sent på kvällen, äter och sover. Det är så våra dagar ser ut så ni förstår nog varför jag inte hinner klicka in här. 

Idag fick jag jobba halva dagen, så jag har precis kommit hem! Jag ska handla och sen bara vara hemma och fixa i lägenheten, laga mat och vänta på att S kommer hem vid 22. Tänk att vi är i närheten av varandra 24h om dygnet och vi har aldrig stört oss på varandra, tjafsat eller tröttnat. Det är så mycket stress på jobb att vi knappt hinner prata med varandra på hela dagen så ibland saknar man till och med varandra, haha.

2 thoughts on “Black

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *