haircut

13662420_10210030019332755_1858374689_o

Vad tycker ni om mitt hår? Det var ju så himla slitet så var tvungen att klippa av en bra bit, testade mig fram idag hur jag skulle fixa det och trivdes ganska bra såhär! Lite Victoria Beckham inspirerat, fast längre. (Ja och juste, Jag har jobbat mycket och varit sjuk i två dagar med feber, därav dom fantastiska ringarna under ögonen. Blir inte av med dom..)


 

Har fått några frågor jag tänkte svara på!
Gud vad snyggt läppstift! Var är det ifrån och vilken färg? Svar: Isadora 52 Heather! Det är en av mina absoluta favoriter. Kram

Åh vart är toppen ifrån? Tacksam för svar! Svar Jag köpte den i Barcelona på bershka! Kram

Hej! Du kan ju skriva om vad du äter om dagarna, vart du jobbar någonstans, tips om man vill gå ner i vikt osv. Älskar din blogg. Svar: Hej på dig! Jag äter så himla konstigt just nu, mina matvanor ser helt olika ut beroende på hur mycket jag jobbar. Äter typ ingenting när jag jobbar och allt när jag är ledig. Jag försöker få pli på mig själv nu och se till att äta regelbundet för min kropp mår inte bra av detta. Jag jobbar på Höganäs Hamnkrog! Mina enda tips för att gå ner i vikt har alltid varit: 1. Morgonpromenad varje dag innan frukost 2. Gym (styrketräning) 2-3 dagar i veckan 3. Äta regelbundet och hälsosamt (dra ner på snabba kolhydrater) 4. Ät mer vegetarisk kost. 5. Ät inte för sent på kvällarna. Det är så himla logiskt och enkelt, det är bara viljan som behövs. Tusen tack, kram på dig!

One thought on “haircut

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *