Väla


Hej på er! (Helgen har varit fylld med jobb och därav uppdateringen). Idag efter jobb åkte jag till Väla med min fina syster och vi hade det såå mysigt! Fick med mig lite fint hem som jag ska visa imorgon + att jag fick mina ärenden gjorda. Vi stannade på Väla tills dom stängde och när jag kom hem till Höganäs stack jag till gymmet direkt. Jag har varit väldigt intensiv och duktig idag! Dessa dagarna är sååå härliga.

Klockan är snart 00.00 på natten och jag har precis ätit upp min sallad. Dags att tvätta ansiktet, borsta tänderna och sova.. Imorgonbitti kommer Ida på frukost hos mig innan hon ska jobba så måste vara pigg & vaken då! Imorgon är jag ledig så vi hörs i massor av inlägg då. Sov gott! /E

One thought on “Väla

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *