Hur ser mitt träningspass ut? 


Imorse var jag uppe klockan 06.00, stack till gymmet direkt och körde intensivt i 1,5h. Känns skönt att vara igång igen! Jag var dessutom helt själv på gymmet vilket är så otroligt skönt. 

Hur ser mitt träningspass ut? Jag går fram och tillbaka till gymmet, en sträcka på 15min som jag bara ser som ett plus vid sidan om. När jag kommer till gymmet uppvärmer på löpbandet eller crossen i 10 min, därefter styrketräning i 40min (delar upp över och underkropp just nu), upp på löpbandet igen 20minuter (kör alltid cardio efter styrketräningen, fettförbränningen är som högst då) och till sist 10 minuter i källaren för stretching. Cardio efter styrkan kör jag aldrig i samband med ett benpass, då bryts musklerna ner. 

Testade på en ny smoothie när jag kom hem imorse! Banan, dadlar och sojayoghurt. Jätte gott, men lite för sött för min smak.. Kanske tog för många dadlar. Men jag kommer definitivt göra den när jag är sötsugen iallafall!:)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *