Nystart

Jag är så glad över att ha raderat allt i denna bloggen. Skrollade igenom mina inlägg och hittade ingenting intressant. Nu när jag har hittat sån enorm lycka i livet inser jag att det är nu jag vill blogga och dela med mig av mitt liv, min vardag, händelser och allt som tillhör. Jag känner att jag har så mycket att ge.

 

En omstart behöver en presentation!

Ellen Nathalie Selmqvist är mitt namn och jag är snart 22 år fyllda.
Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt energisk, sprallig och glad tjej. Jag älskar allt som har med glädje att göra. Jag har precis lämnat min lägenhet på Tågaborg i Helsingborg och flyttat till en helt fantastisk lägenhet Höganäs tillsammans med S. Jag trivs så bra! Vem trodde jag skulle hamna i Höganäs med världens finaste man?
Jag har allt man kan önska sig, lever en dröm. Jag jobbar på en fantastisk restaurang i Höganäs hamn tillsammans med otroliga kollegor. Jag älskar mitt jobb! Mina hobbys som också är mina kategorier i denna blogg är mitt jobb, mode, skönhet, träning, kost & hälsa.
Vad finns det mer att berätta.. Det kommer efterhand! Ny kamera är påväg och nya fina bilder kommer att tas.

Förbered er på en otrolig resa tillsammans med mig.

img_8151.jpg

One thought on “Nystart

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *